Нерегламентирано транспортиране на италиански отпадъци беше осуетено край Монтана.Полицията е

...
Нерегламентирано транспортиране на италиански отпадъци беше осуетено край Монтана.Полицията е
Коментари Харесай

“Боклукгейт”: Епизод пореден. Италиански боклук - край Монтана

Нерегламентирано превозване на италиански боклуци беше осуетено край Монтана.
Полицията е зясякла румънски камион, който се опитал да разтовари боклук на територията на града. Намял обаче изрядни документи.

Всичко се случило през вчерашния ден към 9.30 ч. сутринта. Камионът минал българо-румънската граница и спрял край Монтана, където трябвало да разтовари боклука. Проверка на полицията обаче открила, че тежкотоварното транспортно средство. Нямало и подписан контракт с адресат. Освен всичко, италианският отпадък не съответствал и по тип, изясняват още от ОДМВР-Монтана.

Това е следващият сходен случай на нерегламентирано превозване на боклуци в страната. Скандалът с боклука се задълбочава от ден на ден, тъй като неизвестно по какъв начин в цялата страна се пръква отпадък от Италия. От три месеца да вземем за пример на варненското пристанище стои италиански отпадък. Смет беше открита и на пристанището в Бургас, а мистериозно се оказа, че вносителят е еднакъв. Има обаче разминаване сред това, което е заявено, и това, което в реалност се намира в контейнерите.

В страната текат всеобщи инспекции. Вчера стана ясно, че петте апелативни прокуратури ще наблюдават проблема с боклука по разпореждане на Иван Гешев. Проверяват се и всички мини отвън употреба, които се намират на територията на страната, с цел да се откри дали не са се трансформирали в следващото нерегламентирано бунище.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР