Нереализираният футболен началник Георги Александров, който към момента все още

...
Нереализираният футболен началник Георги Александров, който към момента все още
Коментари Харесай

Нов мераклия напира за шеф на „Ботев“ /Враца/, феновете се готвят да го линчуват

Нереализираният футболен шеф Георги Александров, който все още към момента се води основен редактор на банкрутиралия ежедневник „ Конкурент “, забърка следващата конспирация по адрес на „ Ботев “ /Враца/, откри инспекция на организация BulNews.
Преди броени дни той популяризира погрешен лист с имената на играчите, които съгласно него, щели да летят с тима за лагера в Турция и сътвори напрежение измежду почитателите, "забравяйки " да впише „ Футболист №1 “ на Враца Красимир Костов. Днес още веднъж "разплита " интриги, които самичък си измисля. Според изказванията му локалният „ Ботев “ е изпратил трима свои юноши в „ Лудогорец “, с цел да получи правата на Давид Рибейро.
Потърсихме за коментар по въпроса новия изпълнителен шеф на клуба Христо Илиев, който изясни, че „ Ботев “ /Враца/ е придобил правата над бразилеца още предишното лято, а настоящето му освобождение е поради получена оферта от Бразилия. Сделката ще бъде осъществена от „ Лудогорец “ и при сполучлив край, врачани ще получат отплата.
„ С новите правила за картотекиране на играчи отвън Европейски Съюз щеше да ни бъде доста мъчно да употребяваме Рибейро до края на март и преценихме, че е по-добре да го освободим “, добави Илиев.
Що се отнася до децата, които вземат решение да изоставен Враца, Илиев изясни, че юридически клубът няма по какъв начин нито да ги спре, нито да им повлияе къде да отидат. Всяко семейство разполага с правата над детето си до момента в който навърши пълноправие. Изключително несериозно, некадърно и неуместно е да се твърди, че „ Ботев “ /Враца/ може да изпрати три 12-годишни деца в различен клуб, още по-малко пък те да са част от договорка сред клубове.
Какво цели Георги Александров с сходни изявления не е ясно, само че сигурно погрешните му изявления нервират почитателите на тима. Трябва обаче да му се признае, че е много пореден в публикуването на невярва информация за клуба. Това беше и повода предходният старши-треньор Сашо Ангелов да беше издал възбраната да му се появява пред очите на стадиона.
Преди десетина дни „ Ботев “ /Враца/ организира заседание и предложения всички, които имат предпочитание и подготвеност да ръководят клуба да влязат в управлението. Гошо Синдика не се появи на стадиона, само че очевидно има голям копнеж да дърпа конците от клатещото му се столче в редакцията на умиращия „ Конкурент “…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР