Неразумният скитник, обвинен в произволно намушкване на двама тийнейджъри туристи

...
Неразумният скитник, обвинен в произволно намушкване на двама тийнейджъри туристи
Коментари Харесай

Обвиняемият намушквач от Гранд Сентръл е преследвач, който принадлежи в затвора или психиатричното отделение: бивша приятелка

Неразумният друмник, упрекнат в случайно намушкване на двама младежи туристи на гара Гранд Сентръл, е преследвач, който страда от параноични налудности и е в последна потребност на психиатрична помощ, някогашната му приятелка каза пред The ​​Post в сряда.

37-годишната Каризма Найт сподели, че тогавашният красавец Стивън Хътчерсън я е заплашвал да я убие „ най-малко пет пъти “ през последната година и ставал все по-луд, откакто отказал да вземе медикаментите си за шизофрения и биполярно разстройство.

„ Обаждах се на полицията от самото начало и споделях, че „ той е биполярно и шизофреник, „ има потребност от помощ, има потребност от помощ “. Тези хора в действителност имат потребност от помощ. Ако просто ги пуснеш... той може просто да убие някого “, сподели Найт от жилището си в Източен Харлем.

„ Той трябваше да бъде в психиатрична институция, където не може да излезе и те могат да го следят, до момента в който приема медикаментите си “, добави тя.

Найт и Хътчерсън, на 36, се срещнаха в началното учебно заведение и с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР