Неразгаданите убийства са криминални дела, при които не са намерени

...
Неразгаданите убийства са криминални дела, при които не са намерени
Коментари Харесай

Топ 5 неразгадани убийства

Неразгаданите убийства са престъпни каузи, при които не са открити виновни лица или не са подхванати дейности за наказване. Те се смятат за нерешени и могат да останат неразгадани в продължение намного години, а от време на време и епохи.

Всяко от тези убийства има своя неповторим и тайнствен сюжет, който притегля вниманието на хората и продължава да се проверява и дискутира до през днешния ден.

Ето кои са петте най-популярни неразгадани убийства:
Джак Изкормвача
Джак Изкормвача е неразгаданият и до през днешния ден палач, който е почнал нападенията си в Лондон през 1888 година Убийствата му са се случвали в множеството случаи нощем, а жертвите му са билипроститутки в една избрана област на Източен Лондон.

Много съществени следствия са били извършени по време на интервала на убийствата, само че към момента няма публично съмнение или доказателство за лицето, наречено Джак Изкормвача. Това провокирало доста теории и догадки, в това число от учени, полицейски чиновници и любопитни жители, само че към момента не е реализирана изясненост.

Джак Изкормвача остава една от най-интригуващите загадки в света на убийствата и е предмет на доста книги, филми и телевизионни излъчвания.
Черната далия
Елизабет Шорт, станалаизвестна след гибелта си като Черната далия, е биланамерена убита в Лос Анджелис през 1947 година Тя е била разрязана на две елементи и употребена катопредупредително обръщение към полицията. До през днешния ден не е открит формален обвинен или обвинен за убийството и казусът е останал неразгадан.

Убийството е едно от най-популярните неразгадани престъпни каузи в Съединени американски щати и също е предмет на доста книги, филми и телевизионни излъчвания. Много теории са били препоръчани за аргументите и обвинените за убийството, ноделото е към момента отворено.
Убиецът Зодиак
Зодиак е неразгадан палач, който е деен в Северна Калифорния през 60-те и 70-те години на 20-и век. Той е удостоверил, че е причинител на убийствата на няколко индивида и е пратил послания до медиите, в които се изявява като " Зодиак ".Писмата му съдържат четири криптограми, от които единствено една е дефинитивно разгадана.

Убийствата на Зодиак са останали неразгадани и доста от теориите за обвинените са опровергани. Полицията към момента работи върху случая и продължава да приема нови доказателства и оферти за решение на делото.
Човекът с секира от Ню Орлиънс
Човекът с секира от Ню Орлиънс е неразгадан палач, който е деен в Ню Орлиънс през 1918-1919 година Той е убивал хора с секира и е направил няколко ужасяващи набези в домовете им. Убийстватаса предизвикали суматоха измежду обществото и полицията дълги години е търсила активноубиеца.

Въпреки това, убийствата на индивида с брадвата останаха неразгадани и доста от съмненията са опровергани. До през днешния ден няма задоволително доказателства за точното лице, което е отговорно за убийствата, и казусът към момента е неразгадан.
Жената от Исдал
Това е неразгадано ликвидиране, което се случило в Норвегия през 1970 година. Жената, открита мъртва в планинския район Исдален, била разпозната единствено по облеклата и аксесоарите си. Убийството наЖената от Исдал е останало тайнственост и няма задоволително доказателства за точното лице, което е отговорно за него.

Исследованията на полицията посочили, че дамата от Исдал била обвързвана с няколко подправени самоличности. Въпреки това, повода за убийството и самоличността на дамата от Исдал към момента остават неразгадани.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР