Неприятностите те следват по петите? Чувстваш постоянна умора и апатия?

...
Неприятностите те следват по петите? Чувстваш постоянна умора и апатия?
Коментари Харесай

7 прости стъпки, с които да изчистиш дома си от негативна енергия

Неприятностите те следват по петите? Чувстваш непрекъсната отмалялост и незаинтересованост? В дома ти нещата непрестанно се чупят, всички боледуват, свадите не стопират и постоянно няма пари?
Най-вероятно жилището ти се нуждае от пречистване на отрицателната сила. За задачата е нужно да предприемеш няколко стъпки, чиято успеваемост е тествана във времето.

Соленият душ ще пречисти тялото ти
Преди да пристъпиш към енергийна уборка, е нужно да изчистиш себе си от отрицателната сила, насъбрана на работното място, на улицата и в магазините. Най-доброто средство за това е един солен душ.Солта е мощен проводник на сила, а в разперен тип може да измие негативите, насъбрани в продължение на дълги години.
Застани под душа, по-късно с нежни придвижвания нанеси върху влажната си кожа готварската сол (без косата). След това отмий солта с топла вода, като въображаемо би трябвало да помолиш водата да отнесе със себе си всички насъбрани негативи.

Подготовка за енергийно разчистване
Облечи се допустимо най-просто. По себе си не би трябвало да имаш никакви декорации, още повече железни. Отвори всички прозорци и порти на жилището си за малко, с цел да стане огромно течение. Избави се от старите и ненужни движимости, тъй като те натрупат в себе си най-вече отрицателна сила. Никога не пази в дома си счупени неща. През дребните пукнатини изтича силата на фамилията и идват свадите.
Измий всички стъклени повърхности в жилището, като обърнеш изключително внимание на огледалото. Опитай се да си спомниш от какъв брой години то "живее " в дома ти и по-късно тъкмо толкоз пъти с кърпата би трябвало да направиш кръгови придвижвания по повърхността му.

Прекадяване и поръсване на дома
Намери няколко клончета магарешки трън, жълт кантарион или калуна. Приготви съд с дъждовна или вода от разтопен лед. Първоначално напръскай всички ъгли на дома си, по-късно измий с нея лицето и ръцете си и им дай време да изсъхнат. В никакъв случай не би трябвало да се бършеш с забрадка.
Запали клонките на растенията и обиколи с тях цялата къща, погледнете във всички ъгли. Мислено си показа по какъв начин с дима се изпарява и енергийната нечистотия.

Свещ против неуспехи
Вземи най-обикновена бяла домакинска свещ. Сложи й кръг, изрязан от бяла хартия. Това ще отбрани ръцете ти от отрицателната сила, която ще всмуква разтопеният восък. Запали свещта и без да бързаш обиколи целия апартамент, движейки се по стрелката на часовника. Започни от входната врата, обрисувайки я със свещта. Постой малко повече време пред тв приемника и компютъра, с цел да ги обработиш деликатно, движейки свещта и по периметъра, и по диагонала им. Стените мини по синусоида, като вдигаш свещта нагоре, а след това я спускаш надолу.
Изгорялата свещ и восъкът би трябвало да изнесеш допустимо най-бързо от вкъщи си.

Измиваме ръцете
След като приключиш с енергийната уборка, би трябвало да измиеш ръцете си под течаща топла вода. Задръж ги под струята допустимо най-дълго време. След това стой водата и ги остави да изсъхнат. Отново не би трябвало да ги бършеш с забрадка.
Свий ръцете си в пестник, а по-късно ги отпусни. Накрая ги разклати няколко пъти, тъй че остатъците от негативна сила да изоставен тялото ти.

Проверка на качеството на почистването
След 3 дни още веднъж възпламени свещ и я остави да изгори на половина. Погледни формата на разтопения восък. Ако тя е грозна, а самият восък - мрачен, би трябвало още веднъж да извършите ритуала. Ако восъкът се стича на красиви струи, образуващи безпрепятствено езерце, можеш да бъдеш спокойна - отрицателната сила си е отишла от вкъщи ти.

Поддържане на енергийната непорочност
За задачата е нужно по-често да палиш свещи в дома си. Използвай ароматни масла. Съставът им няма значение. Най-важното е да откриеш ароматът, който ти подхожда и те кара да се чувстваш удобно.
Поне един път месечно мий пода не с моп, а на ръка. Така ще измиеш и енергийната нечистотия от вкъщи си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР