Неприятно бе изненадана Анелия в края на миналата седмица на

...
Неприятно бе изненадана Анелия в края на миналата седмица на
Коментари Харесай

На Анелия ѝ се досвидя левче за зелена зона, заскобиха я в центъра на София

Неприятно бе сюрпризирана Анелия в края на предходната седмица на излизане от обичания си фризьорски салон в центъра на София. Фолк звездата намерила колата си заскобена, тъй като ѝ се досвидяло да заплати за паркиране в зелена зона, научи HotArena. 

Инцидентът станал към 17 часа, когато Анелия таман си била направила прическата в салон за хубост, обичан на доста родни випове. Вместо обаче да пусне почтително есемес, с цел да ѝ е мирна главата, тя решила да си спести разхода, който възлиза на левче за всеки час престой. Певицата считала да следи през прозорците на салона дали ще пристигна представител на органите на реда и, в случай че подобен се появи, да излезе и да се оправя с него, както може. Оказало се обаче, че си е направила неверна сметка. Докато я фризирали, пристигнал чиновник на Центъра за градска подвижност и ѝ поставил скоба . Анелия по този начин и не го видяла. Открила, че са я заскобили, чак когато излязла на улицата с идеално боядисана, подстригана, измита и изсушена коса, само че без да може да подкара скъпарския си джип.

Настроението на звездата на секундата се развалило , тъй като поради левчето, което икономисала, се наложило да заплаща 30 лв. санкция, с цел да смъкват скобата от колата ѝ. За зла неволя тъкмо в този миг към нея се доближил почитател с молба да се снимат дружно. Това било капакът на всичко. Анелия едвам сдържала нервите си да не се развика на момчето и да го изгони. Въпреки всичко театралничила до него, само че от фотосите се вижда, че е кисела като лимон. 

Луксозното возило, за което звездата преди време брои над 100 бона, досега ѝ е донесло единствено грижи. С него изпълнителката има няколко произшествия, поради което зад тила ѝ започнаха да назовават джипа „ каръшката кола ”. Анелия я разгласи за обмен, само че по този начин и не се откри човек, който желае да я купи. Заради това звездата и до момента се движи в черния си джип. Но непрестанно се оплаква, че тази кола ѝ носи неприятен шанс.

Според нейни познати обаче не колата е отговорна за скобата, а прословутото сребролюбие, с което е известна Анелия. Певицата, за която се твърди, че има хонорар от 5000 лв. на час без Данък добавена стойност, е пословично стисната. Говори се, че даже не върви на море, в случай че би трябвало да заплаща от джоба си. Именно по тази причина, за разлика от множеството си колежки, не се хвали със фотоси от екзотични дестинации, а всяка година гостува в хотел на другарка на родното Черноморие. Едно е обаче да пестиш от почивка, напълно друго е – от зелена зона. В случая с паркирането пред фризьорския салон спестовността ѝ излязла прекомерно солено, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР