Неприятните сцени на стадион „Локомотив“ в Пловдив, които съпътстваха дербито

...
Неприятните сцени на стадион „Локомотив“ в Пловдив, които съпътстваха дербито
Коментари Харесай

Ексцесиите в Пловдив били провокирани от руснаци

Неприятните подиуми на стадион „ Локомотив “ в Пловдив, които съпътстваха дербито сред локалния отбор и ЦСКА са били предизвикани от двама съветски жители, почитатели на „ смърфовете “.

За това разкри комисар Атанас Илков, който приказва след края на мача, извоюван от ЦСКА с 1:0. Двубоят бе пресечен за близо 20 минути, откакто почитатели на двата отбора слязоха на пистата и започнаха ръкопашна борба.

Задържаните последователи към този миг са 10 – 6 от Локомотив Пловдив и четирима от ЦСКА.

„ Фенове на Локомотив Пловдив излизат на пистата и с провокативните си дейности основават обстановка, при която почитателите на ЦСКА също слизат на терена и се получава една извънредно неприятна обстановка, при която управлението на защитата и делегата на БФС са поискали подпомагане от сътрудниците, които са реагирали доста бързо и съответно и са овладели обстановката и не се стигна до по-сериозни последствия и ексцесии “, разяснява комисар Илков

„ Има арестувани 10 последователи. Шестима от Локомотив Пловдив и четирима от ЦСКА. Двамата от Локо Пловдив, които са предизвикали събитията, това са съветски жители, които са последователи на Локомотив. Те са арестувани и ще бъдат взети всички строги наказания по отношение на тях “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР