Неприятна ситуация се е разиграла в Борисовата градина в София.

...
Неприятна ситуация се е разиграла в Борисовата градина в София.
Коментари Харесай

Лют спор в Борисовата градина! Мъж тръгна срещу велосипедист ВИДЕО

Неприятна обстановка се е разиграла в Борисовата градина в София. Спор зародил сред велосипедист, пасажер и шофьрка, научи  GlasNews.bg.

Това излиза наяве от запис, публикуван в обществената мрежа TikTok. От фрагментите се схваща, че мотивът за абсурда е кола, предвижваща се през алея в парка. На видеото се вижда по какъв начин човек с алена тениска, евентуално пасажер от машината, взима колелото на мъж и се пробва да го захвърли настрана.

Жена, която декларира, че е карала, се пробва да деескалира обстановката, само че абсурдът продължава. Сипят се разнообразни обвинявания и догатки. Чуват се даже закани.

От диалога сред велосипедиста и дамата се схваща, че колата се е движила зад мъжа с колелото. От своя страна той пита дали хората, предвижващи се с колата имат позволение да карат из Борисовата градина. На този въпрос индивидът с алената тениска декларира: " Има право ".

Към момента няма данни по кое време и къде тъкмо в парка е се е разиграла обстановката. Припомняме, че според Наредбата за създаване, поддържане и запазване на зелената система на Следствен отдел към окръжна прокуратура „ в публичните зелени площи се не разрешава прекосяването и паркирането на МПС, като се изключи тези със специфичен режим “. На територията на Борисовата градина се позволява движениет на МПС-та, които имат пропуски за нахлуване в зоната.

Вижте цялото видео, което е запечатало противоречивата обстановка:

 

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР