Неприятна новина за семейството на Джеймс ван дер Бийк. Актьорът,

...
Неприятна новина за семейството на Джеймс ван дер Бийк. Актьорът,
Коментари Харесай

Съпругата на Джеймс ван дер Бийк е претърпяла аборт

Неприятна вест за фамилията на Джеймс ван дер Бийк. Актьорът, станал прочут със сериала „ Кръгът на Доусън “, призна в предаването „ Dancing with the Stars “, че брачната половинка му е претърпяла аборт. Ван дер Бийк се състезава в танцувалния формат и се оправя повече от добре към този момент.

Преди последното си зрелище обаче той показа в ефир, че двамата със брачната половинка му Кимбърли няма да посрещнат бебе номер 6, както оповестиха по-рано през годината. „ Съпругата ми и аз преминахме през най-ужасния призрачен сън на всеки родител. Загубихме бебето “, сподели артистът.

Той добави, че никой от фамилията му не може да си даде пояснение за какво това се е случило. „ Направо те раздира. Разбива сърцето ти. Прави те повече човек “, признава Ван дер Бийк. Актьорът признава, че не е бил подготвен да излезе на сцената на предаването, само че Кимбърли го е насърчила да продължи надпреварата. „ Не съм завършила с гледането на твоите осъществявания “, споделила му тя.

В момента Джеймс и Кимбърли отглеждат дружно петте си деца – Оливия, Джошуа, Анабел, Емилия и Гуендолин. В този тежък миг, той се пробва да ги научи, че тъкмо това може да ги сплоти и да ги направи по-силни. „ Кимбърли, танцувам за теб, танцувам за нас. Започвам, скъпа “, приключи артистът преди да се впусне в своя фокстрот.

За своето осъществяване той получи 27 от оптималните 30 точки, а публиката и съдиите станаха на крайници, с цел да поддържат артиста в този сложен миг. Ван дер Бийк показа повече за аборта в Инстаграм, където разгласява фотография на брачната половинка си, която сега е в болничното заведение.

„ Разрушени. Съсипани. В потрес. Така се усещаме в този момент, когато душата, която смятахме, че ще посрещнем в нашето семейство през април, пое по късия път към небитието “, написа той. Актьорът прибавя, че той и брачната половинка му са прекосявали и преди през този интервал, само че в никакъв случай не им се е случвало толкоз късно през бременността.

Ван дер Бийк благодари на приятелите и сътрудниците си за поддръжката и показа, че сега брачната половинка му и цялото му семейство се пробват да се възстановят след тежкия интервал.

Източник: tialoto.com
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР