Неприятен жребий изтегли за Уимбълдън първата ни ракета Григор Димитров.

...
Неприятен жребий изтегли за Уимбълдън първата ни ракета Григор Димитров.
Коментари Харесай

Гришо плаче за Шарапова

Неприятен чоп изтегли за Уимбълдън първата ни ракета Григор Димитров. Той ще се срещне с носителя на трофеи от Големия шлем Стан Вавринка, който по подигравка на ориста го смени на шампионата в София през зимата, след като потегли неприятната серия на Гришо, продължаваща към този момент половин година.

Много по-неприятната вест за нашия е, че в Лондон се завръща след дълго неявяване и Анди Мъри, Джокович също го направи наскоро, Нишикори влиза в отлична форма, а това значи, че десетката на международния тенис ще отеснее за възползвалите се от едновременното излизане от играта на шестима огромни, от което най-вече се възползва точно Димитров.

Според статистиката въпреки всичко Вавринка е единственият от тях, против който българинът, който назовава собствен дом Монте Карло, има позитивен баланс. Вместо да се концентрира върху неубедителното си показване, Григор дава изявленията във модерно издания.

Пред MR Porter той декларира, че бил "уморен от всичко " и се впуска в мелодраматични разкази за своите персонални връзки с Шарапова и други, което не е изключително уместно показване на един мъж и международен състезател. Особено в композиция с следващата му манекенска фотосесия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР