Неприлично предложение към водещия Андрей Арнаудов по време на първия

...
Неприлично предложение към водещия Андрей Арнаудов по време на първия
Коментари Харесай

Дуелист си проси целувка от Андрей във „Фермата“

Неприлично предложение към водещия Андрей Арнаудов по време на първия двубой във „ Фермата: Нов свят “ -  Митко Калайджиев си изиска целувка като премия за положените старания в играта „ Тежки трупи “.

В нея наследствено заможният предприемач трябваше да събере трупите, препасан с въже, на чиито край висеше торба с пясък с половината от тежестта му. Калайджиев се забави извънредно доста при цепенето на дърветата, в едно от които имаше прикрит ключ. В избран миг той спря да танцува валс с брадвата и съумя да пребори цепениците, след което завладя близката кула по въжена стълба, спусна се с тролей въху купа сено и натисна заветния стоп бутон.

Под екзалитраните възгласи на съотборниците си Калайджиев се преви да си поеме въздух, а Андрей го тупна по рамото: „ Страхотен беше, в действителност! “. „ Ще ме целунеш ли? ", отвърна го Митко, а Андрей отсече: „ Не желая да те целувам в този момент, само че в случай че продължаваш да се справяш толкоз добре, след четвъртата борба ще те целуна с език! “.

Въпреки неналичието на сексуален заряд в представянето си, съперникът на Митко – капитан Станислав Борисов от тима на сиромасите, се оправи с над минута по-бързо с трупите и поведе с 3:0 в дуела. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР