Неприлично лесбо предложение рязко вдигна градусите в риалитито „Фермата“, където

...
Неприлично лесбо предложение рязко вдигна градусите в риалитито „Фермата“, където
Коментари Харесай

Женски секс във Фермата

Неприлично лесбо предложение внезапно подвигна градусите в риалитито „ Фермата “, където в последните дни всички умират от мраз поради неприятното време.

Две от участничките - Елизабет и Силвия, предложиха секс на футболистката Велислава, уверени, че ще я заинтригуват. Самата тя на драго сърце одобри горещата им оферта.

През тази седмица Вили има право да избере против кого да се бие на двубой, а Елизабет се пробва да я умилостиви и да избегне конфликта с нея с цената на всичко. След като разпали фантазиите на футболиската с разкази за интимностите си с дами, Бети предприе директна офанзива към „ вратата “. „ Навита съм да дремя с теб, в случай че това искаш, с цел да не ме викнеш на двубой “, съобщи тя.

Превъзбудена от диалога, Силвия също реши да подкупи Вили със секс. „ Ще се раздам, ще те пратя в небето! “, обилно даде обещание тя. Двете с Елизабет се схванаха имунитетът да отиде при онази от тях, която се оправи най-добре в леглото на Вили. За край любовчийките оповестиха, че отиват да се изкъпят и обръснат, с цел да не боцкат на избраницата си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР