Непрекъснато се увеличават подмолните игри, некоректността. За мен най-тежкият момент

...
Непрекъснато се увеличават подмолните игри, некоректността. За мен най-тежкият момент
Коментари Харесай

Красимир Велчев: Игрите стават по-мръсни и по-некоректни

Непрекъснато се усилват подмолните игри, некоректността. За мен най-тежкият миг беше тъй наречените Костинбродска спекулация, в този момент виждам, че игрите стават по-мръсни и по-некоректни. Но някои хора не могат да схванат, че от това губи престижът на страната, губят институциите. Не може да има мощна страна, когато има слаби институции. И когато едната институция неглижира активността на другата, нищо положително не чака страната.

Това съобщи в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев.

Отношенията сред премиера и президента не могат да се подобрят внезапно, с вълшебна пръчка, съгласно него. " Има няколко опита на Борисов да се потушат малко нещата, да улегнат, с цел да се подобрят. Но когато няма разговор, се губи доверието, а не можеш да имаш доверие, в случай че няма разговор, това са свързани неща ".

Депутатът разяснява и вчерашното изявление на президента, в което той съобщи, че неговото шкафче е празно и че неговият PR не е ходил всеки месец в офиса на Божков.

" Не може по този метод, подхвърляйки реплики, да внасяш подозрения. Аз от дребен знам, че по-хубаво в нещо да те обвинят, в сравнение с да хвърлят семенцето и да се съмняват в теб. Едни фотоси - може този, който е снимал, да е сложил и банкнотите и да е снимал. Самият факт, че се снима латентен човек в неговата спалня и по-късно публикуването на тези фрагменти е доста неточно, този човек, който е снимал, не е правилен, той е търсил някаква полза или са му заплатили. Нека да се разясняват тези неща единствено когато има ясни и точни доказателства ", безапелационен беше Велчев.

На въпроса допустимо ли е министър председателят Борисов да е вътрешно е предаден, той отговори по този начин: " Колкото една партия става по-голяма, толкоз по-трудно става за ръководство и хората да може да се провеждат. Няма по какъв начин да няма афектирани хора, някои се усещат недооценени ".

Според него Цветан Цветанов е човек, който е дал доста на ГЕРБ, " само че когато доста работиш, доста и грешиш. Има два вида хора, които могат да работят в екип - едните могат да работят в екип на всяко място, другите могат да работят в екип единствено в случай че водят екипа. Човек, който се стреми всички позитиви да са на негова страна, неизбежно обира и негативите ", съобщи депутатът.

Думите на Цветанов, че в партията има боязън и незначителност, той разяснява по този начин: " Ако има боязън, то не е от през вчерашния ден, да не приказваме за посредствеността. Всички тези думи са една неверна режисура от негова страна. Не можеш да ги кажеш тези неща, откакто 14 години ти беше дадена цялата власт - той беше основният кадровик в България, той назначаваше всички, той уволняваше. Борисов му беше дал такава власт, каквато даже самият той нямаше. И в един миг да се обърнеш и да кажеш, че в партията има боязън и незначителност, мисля, че той би трябвало да носи отговорност за това, в случай че е правилно ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР