Непрекъснато се увеличават подмолните игри и некоректността. За мен най-тежкият

...
Непрекъснато се увеличават подмолните игри и некоректността. За мен най-тежкият
Коментари Харесай

Красимир Велчев: Игрите стават по-мръсни и от Костинбродската афера

Непрекъснато се усилват подмолните игри и некоректността. За мен най-тежкият миг беше тъй наречените Костинбродска спекулация, в този момент виждам, че игрите стават по-мръсни и по-некоректни. Но някои хора не могат да схванат, че от това губи престижът на страната, губят институциите. Не може да има мощна страна, когато има слаби институции. И когато едната институция неглижира активността на другата, нищо положително не чака страната.

Това съобщи в предаването на Българска национална телевизия "Денят стартира с Георги Любенов " зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев.

Отношенията сред премиера и президента не могат да се подобрят внезапно, с вълшебна пръчка, съгласно него. "Има няколко опита на Бойко Борисов да се потушат малко нещата, да улегнат, с цел да се подобрят. Но когато няма разговор, се губи доверието, а не можеш да имаш доверие, в случай че няма разговор, това са свързани неща ", сподели още събеседникът на медията.

Борисов откри обходния път на Поморие и разгласи: Няма да разясня ченгеджийските номера на Радев

Депутатът разяснява и вчерашното изявление на президента, в което той съобщи, че неговото шкафче е празно и че неговият PR не е ходил всеки месец в офиса на Васил Божков.

"Не може по този метод, подхвърляйки реплики, да внасяш подозрения. Аз от дребен знам, че по-хубаво в нещо да те обвинят, в сравнение с да хвърлят семенцето и да се съмняват в теб. Едни фотоси - може този, който е снимал, да е сложил и банкнотите и да е снимал. Самият факт, че се снима латентен човек в неговата спалня и по-късно публикуването на тези фрагменти е доста неточно, този човек, който е снимал, не е правилен, той е търсил някаква полза или са му заплатили. Нека да се разясняват тези неща единствено когато има ясни и точни доказателства ", безапелационен бе Велчев.

На въпроса допустимо ли е министър председателят Борисов да е вътрешно е предаден, той отговори по този начин: Колкото една партия става по-голяма, толкоз по-трудно става за ръководство и хората да може да се провеждат. Няма по какъв начин да няма афектирани хора, някои се усещат недооценени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР