Непрекъснато се увеличава броят на фирми и граждани, които желаят

...
Непрекъснато се увеличава броят на фирми и граждани, които желаят
Коментари Харесай

Разкриха дарителска сметка за борба с коронавируса в Стара Загора

Непрекъснато се усилва броят на компании и жители, които желаят да подаряват средства за закупуване на материали и консумативи в интерес на лечебните заведения и обществените заведения в Стара Загора.
Желаещите да дарят артикули - маски, защитни дрехи, и храни - самун, брашно и други, би трябвало да се свържат с Общинския действен щаб на телефони 042 614 652 или 0884 79 79 65. 
За компаниите и физическите лица, които могат и желаят преведат финансови средства, които ще бъдат употребявани само за подкрепяне на лечебните заведения, обществените заведения и възрастните хора, община Стара Загора разкри дарителска сметка: 
УниКредит Булбанк АД   
IBAN: BG62UNCR70008422236384; BIC: UNCRBGSF;
КОД НА ВИД ПЛАЩАНЕ: 44 51 00
Основание за заплащане: Дарение - коронавирус 
В усложнената конюнктура на изключително състояние дарения към този момент са създали доста организации, компании и жители от Стара Загора
С подаяние от 300 защитни престилки ще бъдат подкрепени работещите в Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване (УМБАЛ) „ Проф. доктор Стоян Киркович “, Комплексния онкологичен център и Специализираната болница за интензивно лекуване за пневмо-фтизиатрични болести в Стара Загора по самодейност на доцент доктор Димитър Джелебов. 
150 кг пресни зеленчуци ще подари на Дома за остарели хора в село Лясковец пък Владица Тодорович, притежател на верига заведения за хранене „ Сръбска скара при Владо ”. Фирма „ Шидеров ” е предоставила над 2000 пакета суровина за подготвяне на десерт - нишесте с мирис на ванилия, за всички обществени домове в общината. 30 кг риба ще даде на Дома за възрастни хора с физически увреждания в Града на липите Спортният клуб по лов на риба с ръководител Валентин Тотев. 
По банковата сметка на община Стара Загора ще бъде преведена сумата от 1000 лв. от Съюза на българските учители (СБУ) към КНСБ, която да се употребява в сериозната обстановка. 
В знак на съпричастност подаяние от 2000 броя ръкавици и 300 защитни маски е предоставена на Общинския щаб за предварителна защита разпространяването на COVID-19 от Николина Йорданова Влайкова. Защитните средства ще се разпределят по целенасоченост за най-нуждаещите се звена. Предпазни маски за многократна приложимост подари и старозагорският бутик „ Mon Sher “ които са предопределени за възрастни хора.
В поддръжка на самодейността на Пекарна „ Петраки “ за произвеждане на спомагателни количества самун за потребностите на потребителите на Диетичния стол, който обезпечава храна за възрастни и трудноподвижни хора брашно подарява компания „ Мелко Сливен “. 
Общинският действен щаб изрича признателност на всички донори за съпричастността в този сложен за всички миг. 
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 24 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР