Непрекъснато расте броят на автомобилните марки, които ще пропуснат тази

...
Непрекъснато расте броят на автомобилните марки, които ще пропуснат тази
Коментари Харесай

15 известни марки пропускат Автосалона в Париж

Непрекъснато пораства броят на автомобилните марки, които ще пропуснат тази година интернационалния автосалон във френската столица. Те са към този момент 15, откакто своето решение оповестиха управленията на Alfa Romeo, Fiat и Jeep.

Независимо че тези три марки на концерна Fiat Chrysler Automobiles взеха решение да не излагат модели в Париж, двете други негови - Maserati и Ferrari въпреки всичко ще вземат участие.

По-рано от присъединяване в Парижкото моторшоу се отхвърлиха Nissan, Volvo, Opel, Mazda, Infiniti, Mitsubishi, Subaru, Ford, DS Automobiles, Rolls-Royce и Aston Martin, написа auto-press.net.

Една от най-популярните международни марки - Volkswagen, също разгласи, че няма участва на автосалона, само че коли от другите известни марки на групата - Audi, Porsche, Seat и Skoda въпреки всичко ще могат да се видят в Париж.

Предполагаше се че изложбата ще пропусне и Lamborghini, само че съгласно формалния уебсайт на ревюто, марката въпреки всичко е решила да взе участие.

Компаниите Audi, Mercedes-Benz и BMW взеха решение да пропуснат пък автосалона в Детройт, който би трябвало да се организира през януари идната година. Вместо в Детройт немската първокласна тройка има желание да показа новите си разработки на изложбата за потребителска електроника (CES) в Лас-Вегас.

Парижкият автосалон ще се организира сред 2-и и 14-и октомври тази година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР