Непрекъснато искам да се срещна с г-н Радев и да

...
Непрекъснато искам да се срещна с г-н Радев и да
Коментари Харесай

Анастас Герджиков към Радев: Съдбата ни среща, нека проведем дебат

Непрекъснато желая да се срещна с господин Радев и да обменим някои мисли пред хората, за това по какъв начин да излезем от политическата рецесия, с цел да можем по-късно да се оправим с всички други. Отправям тази покана към този момент 20 дни и не получавам отговор. Сега още веднъж насочвам поканата си към него по следния метод: Г-н Радев, на следващия ден /бл.р днес/ по стратегия би трябвало да бъдем в Хасково. Разбирам, че и Вие ще сте там. Съдбата ни среща. Нека да отидем в залата на Българска телеграфна агенция в Хасково и да проведем най-сетне този спор.

Това разгласи претендентът за президент проф. Анастас Герджиков в Бургас. Той бе съпроводен от претендента си за вицепрезидент полк. Невяна Митева, лидера на листата на ГЕРБ-СДС в региона Любен Дилов-син, претендентите за депутати и кмета на Бургас Димитър Николов. Кандидат-президентската двойка показа своята предизборна стратегия пред изпълнената със симпатизанти градинка до Часовника.

Той бе безапелационен, че рецесията в опазването на здравето мъчно може да се преодолее, откакто ръководещите са позволили такова разделяне сред българите. Кандидатът за президент разясни, че здравната рецесия минава в просветителна, откакто университетите и учебните заведения са затворени. Според него още по-лошо е ситуацията с ценовата рецесия.

На няколко места се срещахме с ръководители на предприятия, които ми споделиха, че банкрутират, тъй като цените, на които продават, са закрепени по контракти, а в това време цената на електрическата енергия пораства всеки месец. Те освен, че би трябвало да платят няколко пъти по-скъп ток, само че и даже не знаят какъв брой би трябвало да платят. Те имат два изхода – да банкрутират или да усилят внезапно цените на производството си. Така за елементарните българи цените ще се подвигат до Нова година, а по-късно ще се вдигне цената на тока. Тази обстановка към този момент изпреварва и здравната рецесия. Тя пък се дължи на това, че в продължение на 6 месеца служебното държавно управление не взе нужните ограничения. Това си пролича изключително в първите 3 месеца, когато смятаха, че единственото, което би трябвало да правят, е да ругаят предходното ръководство “, разгласи той.

Според проф.Герджиков днешните ръководещи са застигнати от разнообразни рецесии, с които те не се оправят. Служебното държавно управление работи безредно и се пробва несполучливо да избави ситуацията в страната, е неговата оценка.

„ Здравната рецесия ще ни се види като нищо след още 6 месеца, когато ще ни настигнат резултатите от ценовата рецесия, която ще се трансформира в икономическа. Как да работи едно предприятието, на което цената за електричество се подвига всеки ден, което е отчасти затворено поради здравната рецесия и което не може да планува нищо през идващите месеци. Служебното държавно управление не свърши нищо за пандемията и в този момент берем плодовете от това. Сега те не правят нищо за ценовата рецесия и скоро ще берем горчивите плодовете и за това “, сподели още претендентът за президент.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР