Непрекъснатият ръст в популярността на появилата се сравнително наскоро криптовалута

...
Непрекъснатият ръст в популярността на появилата се сравнително наскоро криптовалута
Коментари Харесай

Добивът на криптовалутата Chia вече може да става в електронния облак на Backblaze

Непрекъснатият растеж в известността на появилата се относително неотдавна криптовалута Chia докара до голям растеж в на хард дискове с огромен потенциал. На фона на тези събития провайдърът Backblaze , който предлага онлайн услуги за аварийно прекопирване, запис и предпазване на данни публично разгласи, че неговата платформа може да се употребява от всички за рандеман на Chia при цена от $5 месечно за 1 TB дисково пространство .

Бяха направени проби по отношение на изгодата от Backblaze, които бяха осъществени от майнъри, към този момент сблъскали се с дефицита на дискове от всевъзможен вид. Те оповестиха, че разработчиците са създали платформата на Backblaze напълно съвместима с логаритъма за рандеман на Chia.

Предлаганата услуга има редица ограничавания, които е добре да се знаят преди да стартира потреблението на този електронен облак. Първо, би трябвало да се прави благодарение на персоналните компютри на майнърите. Второ, електронният облак може да се употребява единствено за предпазване на данните, което е належащо при самия рандеман на тази криптовалута – фърмингът.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР