Непрекъснат поток от болни, уплашени пациенти с позитивни тестове за

...
Непрекъснат поток от болни, уплашени пациенти с позитивни тестове за
Коментари Харесай

Лекар за битката с COVID-19: Мерките не се спазват, безкрайно уморени сме

Непрекъснат поток от заболели, уплашени пациенти с положителни проби за COVID-19, задъхваща се система, претъпкани лечебни заведения и кревати. Така съгласно доктор Гергана Николова наподобява сега обстановката в лечебните заведения в страната.

„ Безкрайно изтощени сме, изтощени сме. За страдание имунизациите не вървят с темпа, с който желаеме ”, разяснява доктор Николова. По думите й сериозен проблем е, че ограниченията не се съблюдават.
 Проф. Витанов не вижда локдаун скоро, не споделя прогнози в цифри поради закани Проф. Витанов не вижда локдаун скоро, не споделя прогнози в цифри поради закани
Не се задава нов локдаун. Не се задава, тъй като броят на случаите се усилва гладко, а това се случва поради структурата на четвъртата...

„ Маските, които се носеха предходната година, в този момент са нещо, което се съблюдава единствено от лекарите. Да се вкарат спомагателни рестрикции, ще имат същия резултат, който имат и неизпълнените все още ограничения ”, споделя доктор Николова.

Тя сподели, че към през вчерашния ден парите за първа линия, фактурирани за месец август, не са разплатени на никого от доболничната помощ. „ Ние работим, никой от нас не е затворил кабинета си. Така както работим, по този начин и безшумно умираме. Миналата седмица изпратих моя другарка. Ние сме общопрактикуващи лекари, топим се. Пациентите обаче са същите и някой би трябвало да ги поеме. Така работата се усилва. Накрая, когато би трябвало да получиш самопризнание, че нещо си направил – не го получаваш ”, съобщи Николова по Нова телевизия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР