Непреходни истории за приятелство, любов, предателство и отмъщение в приказни

...
Непреходни истории за приятелство, любов, предателство и отмъщение в приказни
Коментари Харесай

Истории за приятелство, любов и предателство в третата седмица на “Великият понеделник” по KINO NOVA

Непреходни истории за другарство, обич, изменничество и възмездие в приказни и фантастични светове чакат феновете в третата седмица на шести сезон на "Великият понеделник " по KINO NOVA.

Киноманите могат да гласоподават за холивудските звезди Мишел Монахан и Патрик Демпси, които ще открият пътя от същинското другарство до любовта в сантименталната комедия “Шаферът”. С тази лента режисьорът на поредицата “Мистър Бийн” Пол Уейланд потвърждава, че може да съчетае любовната тема с ексцентричното си възприятие за комизъм, а резултатът е една занимателна история, изпълнена с доста обрати.

За зрителския избор се бори и приключенският филм “Кучешки живот “ на световноизвестния режисьор Ласе Халстрьом. Творбата споделя една приказка за другарството и лоялността, а актьорският състав включва звезди като Денис Куейд и Брадли Купър. Историята е разказана през погледа на четириногия домакински любим Бейли, който се пробва да откри отговори на въпросите за смисъла на живота.

Приятелството и измяната са съществена тематика и във взривяващия екшън-трилър “Мачете” на Робърт Родригес. Именитият мексикански режисьор основава следващата модерна легенда за незаконния свят на границата сред Мексико и Съединени американски щати, продължавайки някои от линиите на героите в епоса “Десперадо”. Сюжетът наблюдава борбата сред подкупен американски политик и латиноамерикански наемен палач, а в основните функции влизат Робърт Де Ниро и Дани Трехо в компанията на Стивън Сегал и Мишел Родригес.

Една обичана приказка на дребни и огромни оживява във фентъзито “Пепеляшка” и също се бори за гласовете на почитателите на качественото кино в третата седмица на “Великият понеделник”. Красивата екранизация на отличения с БАФТА за постановка Кенет Брана дава напълно друг взор към класическата история и събира цяло актьорско съзвездие като Кейт Бланшет, Лили Джеймс, Ричард Мадън, Хелена Бонъм Картър, Стелън Скарсгард, Холидей Грейнджър и Софи МакШийра.

Зрителите могат да гласоподават и за Марк Уолбърг, който ще би трябвало да се оправи с една от най-големите индустриални повреди в съвремието в екшън-трилъра "Море в пламъци ". Лентата е снимана по автентичен случай и е въодушевена от трагичната история за експлодирането на нефтодобивната платформа Deepwater Horizon, която е най-голямото екологично злополучие, породено от индивида в Мексиканския залив. Освен Марк Уолбърг, в основните функции влиза плеяда от звезди – Кейт Хъдсън, Кърт Ръсел, Джон Малкович, Дилън О'Брайън, Джина Родригес и Итън Суплий.

Итън Хоук, Ума Търман и Джъд Лоу също се борят за любовта на киноманите, предлагайки им разходка в бъдещето в номинираната за “Оскар” паметна фантастика “Гатака”. Антиутопията на режисьора Андрю Никъл споделя за един свят, в който бъдещето на всеки субект се дефинира от неговите гени, а обичайните човешки връзки като другарството и любовта са дискредитирани... Феновете на качественото кино могат да изберат своя любимец от изброените ленти на уеб страницата на "Великият понеделник ", а филмът, събрал най-вече гласове, ще бъде излъчен идващия понеделник, 16 юли, в 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от всички дали своят вот ще получават страховит брандиран подарък. На финала на емблематичната за KINO NOVA акция, в която господства фенът, също има изненади. За да бъде всичко 6, огромните награди също ще са 6 – всички, които са дали своят вот всяка седмица в продължение на "Великият понеделник ", имат късмет да завоюват специфичен, брандиран и персонализиран режисьорски стол.

"Великият понеделник " дава опция на почитателите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията "Медийна реклама ".

Гласувайте за своя любимец измежду новите шест кино лентата на уеб страницата на акцията https://greatmonday.bg/
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР