Непредвидимият турнир Лига Европа се завръща за втория кръг от

...
Непредвидимият турнир Лига Европа се завръща за втория кръг от
Коментари Харесай

Футболни прогнози от Лига Европа: 4 отлични предложения в четвъртък вечер

Непредвидимият шампионат Лига Европа се завръща за втория кръг от конкуренцията и има много любопитни борби всред 24-те дуела, които ще се изиграят в четвъртък вечер. По традиция, втората по мощ европейска лига дава премного благоприятни условия за футболни прогнози , а ето и предложенията на The Dalai Lama от 2-ия кръг, а прелестните коефициенти са дело на уеб страницата на Националната лотария
19,55 часа: ЦСКА Москва – Еспаньол
ЦСКА Москва приема Еспаньол в групите на Лига Европа. Руснаците потеглиха кошмарно в шампионата – 1:5 загуба от Лудогорец, до момента в който испанците едва-едва стигнаха до равенството против Ференцварош вкъщи.
Смятам, че съветският отбор е надалеч по-силният, а формата на Еспаньол в шампионата сочи, че отборът е в слаба поредност. Последната победа на Еспаньол датира от 15-и септември против Ейбар, а руснаците са безапелационни в мачовете си вкъщи.
Прогноза : Победа за ЦСКА (коефициент 2.00) 

22:00 часа  Селтик – Клуж
Тимът на Селтик приема румънския Клуж в мач от Лига Европа. Шотландският гранд е с съвсем един цялостен състав навън за мача, откакто играчите от Глазгоу лекуват разнообразни травми, а единствено нападателят Вакун Байо е с насъбрани картони. Клуж победи в първия мач Лацио с 2:1, а Селтик направи хикс с Рен.
Смятам, че упоритостта на Клуж може да даде резултат на „ Селтик Парк ” и румънският отбор да не допусне загуба при визитата си. Ставката за двоен късмет – 1,90 наподобява повече от добра.
Прогноза: Х2 – 1,90 коефициент.
22:00 часа: Лугано – Динамо Киев
Швейцарският Лугано посреща Динамо Киев в следващ мач от групите на Лига Европа. Двата тима не се славят с резултатни мачове, като Лугано е с четири ъндъра в последните си пет мача, а единственият оувър идва в мач за Купата, загуба от Лозана с 0:3.
Динамо Киев пък също е със същата статистика, единствено че оувърът е против безпределно слабия Ворскла Полтава в шампионата. Лугано започва със загуба 0:1 от Копенхаген в Лига Европа, до момента в който Динамо Киев се наложи над Малмьо вкъщи. Срещата ще се играе на стадиона на Санкт Гален, заради нелицензирането на стадиона на Лугано.
Прогноза : Под 2,5 гола – 1,60 коефициент

22:00 часа: Дюделанж – Карабах
Дюделанж е доста рисков тим. Тимът победи АПОЕЛ в първия си мач. Мисля, че люксембургският отбор е кадърен да вкара два гола на съперника си, а това ще стигне да покрие прогнозата от азиатски хендикап +0,75 за домакините.
Прогноза : +0,75 за Дюделанж – 1,85 коефициент

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР