Неправоспособен водач, заловен да шофира, получи административно наказание.25-годишният подсъдим е

...
Неправоспособен водач, заловен да шофира, получи административно наказание.25-годишният подсъдим е
Коментари Харесай

Наказаха джигит, спипан да шофира без книжка във Варненско

 Неправоспособен лидер, хванат да кара, получи административно наказване.

25-годишният обвиняем е засечен от полицейски чиновници в град Белослав на 15 септември 2020 година да ръководи лек автомобил " Рено “, без значение че бил недееспособен лидер и единствено 6 месеца преди този момент бил глобен точно за шофиране без брошура, с влезнало в действие наказателно разпореждане.

На посочената дата по получен сигнал, че лидер без дееспособност кара из града, полицейски екип доближил автомобила, възприемайки по какъв начин лидера отбил и спрял покрай учебно заведение, като разменил мястото си с пасажера до него. Веднага била осъществена  проверка, при която се открива, че 25-годишният юноша в никакъв случай не е имал годно удостоверение за ръководство на МПС.

За осъщественото закононарушение по член 343в, алинея 2 от Наказателния кодекс, Варненският областен съд призна за отговорен 25-годишния обвиняем. Той е неосъждан до момента. По импортирано от прокуратурата разпореждане с предложение за освобождение от наказателна отговорност, съдът му наложи административно наказване – санкция в размер на 1000 лв.. Съдебното решение предстои на обжалване в 15-дневен период, оповестиха от пресслужбата на съда.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР