Неправоспособен 19-годишен шофьор на лек автомобил е настанен в болница

...
Неправоспособен 19-годишен шофьор на лек автомобил е настанен в болница
Коментари Харесай

Младок без книжка катастрофира след гонка с полицията на АМ Тракия

Неправоспособен 19-годишен водач на лек автомобил е настанен в болница със съществени пострадвания и заплаха за живота след злополука в Старозагорско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

В 2:00 часа тази нощ в региона на 180 километър на автомагистрала " Тракия " служители на реда подали сигнал за прекъсване на лек автомобил. Шофьорът не се подчинил, ускорил придвижването, направил е заблуждаваща маневра, че ще спре, и влезнал в насрещното придвижване на автомагистралата. За да предотвратят случай, служителите на реда присъединили светлинната сигнализация и тръгнали след него. Предприети са заградителни дейности от различен патрул. Младежът е бил заставен да напусне автомагистралата на първата допустима отбивка.

Малко по-късно автомобилът е осъществил пътнотранспортно произшествие, а служителите на реда са оказали първа помощ на водача.

" Младежът е със съществени пострадвания в реанимация и интубиран ", сподели за Българска телеграфна агенция шефът на УМБАЛ " Проф. доктор Стоян Киркович " проф. Йовчо Йовчев. От думите му стана ясно, че има директна заплаха за живота на потърпевшия.

Служителите на реда са съумели да задържат пътуващите в лекия автомобил- четири лица, някои от които малолетни, които са се пробвали да избягат от местопроизшествието. Пътниците не са потърпевши.

Справка за автомобила демонстрира, че той е с прекъсната регистрация, няма гражданска отговорност.

В бранш " Пътна полиция " е стартирано досъдебно произвеждане.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР