Неправителствените организации да се възползват от възможността да предложат председател

...
Неправителствените организации да се възползват от възможността да предложат председател
Коментари Харесай

Караянчева призова неправителствените организации да предложат председател на ЦИК

Неправителствените организации да се възползват от опцията да предложат ръководител на Централната изборна комисия, по този начин упреците за операция на изборите ще бъдат по-малко. За това прикани ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, оповестява БТВ.

Така че дано и неправителствените организации да създадат оферти и в случай че тези оферти в действителност са качествени хора - хора, които имат съответната биография зад себе си, може и техните оферти да бъдат припознати от народни представители и да бъдат препоръчани за ръководители на ЦИК, прикани Караянчева във Видин.

В сряда идната седмица тя ще разгласи решението си по импортираната до нея втора подписка от публицисти, с искане за възобновяване на достъпа до народните представители.

Караянчева бе във Видин, където участва на откриването на академичната година в локалния филиал на Русенския университет. Участва и в гала по раздаването на дипломите на първия випуск на филиала.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР