Неправителствената организация Спаси София публикува на Facebook страницата си снимки

...
Неправителствената организация Спаси София публикува на Facebook страницата си снимки
Коментари Харесай

Спаси София: Фандъкова унищожава трамваите на София

Неправителствената организация " Спаси София " разгласява на Фейсбук страницата си фотоси от почналия през вчерашния ден де монтаж на трамвайното трасе в Лозенец.
Организацията напомни, че още преди 2 години подлага на критика транспортната комисия към СОС, че " краткотрайното закриване " на трамвая до Лозенец е единствено интродукция към крайната ѝ цел - закриването на трасето и лишаването на Лозенец от съответен превоз. В подигравателен пост в обществената мрежа организацията " благодари " на кмета, че закрива следващия кулоар за високоскоростен превоз.

" Обещанията на госпожа Фандъкова, Елен Герджиков и на цялостен куп зам.-кметове, кметове на региони и общински " специалисти ", че Шестицата ще бъде върната до басейна Спартак, ще останат в историята на София като едни от най-сериозните и нагли неистини, изказвани от хора на толкоз високи и виновни позиции ", счита Борис Бонев.
Според него софиянци би трябвало да запомнят дейностите на общината и да не ги оставят ненаказани на идните локални избори следващата година.
" Знаем, че отговорът, който ще последва, е, че трамваят ще бъде заместен от тролейбус, само че аз помня предизборната акция на госпожа Фандъкова от 2011 година, където този тролейбус беше обещан като допълващ трамвая. Явно София се е смалила като население, та в този момент си разрешаваме да го вършим заместващ ", декларира Гергин Борисов от организацията.
От 2015 година до момента Спаси София провежда подписки, митинги, внася стимулирани оферти, мнения и позиции по проблема с трамвайното трасе до Лозенец.

" С това следващо нападение върху трамваите, госпожа Фандъкова прибавя в достиженията си заличаването на още 2,3 км изцяло годна за приложимост инфраструктура. Откакто тя заема поста не е издигнат нито метър трамвайно трасе, само че пък отстранените или изведените от приложимост са над 10км. " декларира Борисов и прибавя, че това е невиждано за Европа, където сега се влагат милиарди евро във възобновяване и разширение на трамвайните мрежи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР