Неправителствената организация Sandy Hook Promise даде една по-различна, разтърсваща представа

...
Неправителствената организация Sandy Hook Promise даде една по-различна, разтърсваща представа
Коментари Харесай

Обратно на училище под дъжд от куршуми


Неправителствената организация Sandy Hook Promise даде една по-различна, разтърсваща визия за първия образователен ден с новата си рекламна акция. В нея деца демонстрират какво са получили за учебно заведение от родителите си, а с всеки идващ роман носи от ден на ден...изстрели и летящи патрони към тях. 

Момиче превързва друго момиче с новия си чифт чорапи, до момента в който друго се крие в тоалетната, с цел да напише на майка си „ Обичам те “, чувайки стъпките на килъра. Това са част от методите, с които се слага казусът с учебните престрелки. Те са над 22 единствено на територията на Съединени американски щати от началото на годината.

60-секундният спот е основан от организация DDBO Ню Йорк, която за работата си с този клиент към този момент е печелила и „ Златен Лъв “ от рекламния фестивал в Кан. Той е приспособен и за радио, щемпел и билборди.

На 14 декември 2014 година бяха убити 20 деца и 6 възрастни след престрелка в учебно заведение „ Санди Хук “, щата Кънектикът. Неправителствената организация беше основана от Никол Хокли, майката на една от жертвите - 6-годишния Дилън - с задачата да предотврати повтарянето на сходни жестоки произшествия. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР