Неправителствената организация „Доброволци за Кайлъка” предложи днес поредната си идея

...
Неправителствената организация „Доброволци за Кайлъка” предложи днес поредната си идея
Коментари Харесай

Доброволци предлагат нова идея за облагородяване на плевенския парк „Кайлъка“

Неправителствената организация „ Доброволци за Кайлъка ” предложи през днешния ден следващата си концепция за облагородяване на фамозния плевенски парк. Тя бе показана на регионалния шеф на Плевен Мирослав Петров.
Членовете на организацията оферират Площадката на целувките, която е наоколо до зоологическата градина, да се трансформира в безвъзмездна сцена за изява на създатели в разнообразни изкуства, оповестиха от регионалната администрация.
Авторите на концепцията считат, че на тази площадка би трябвало да се постави настилка на няколко равнища. След това да се инсталират пейки за феновете, да се построи централен подиум с заслон и да се създадат декоративни парапети. На мястото би трябвало да се построи и рампа, с цел да стане то налично за хора с двигателни увреждания и за майки с детски колички.
„ Доброволци за Кайлъка” бе основана предишното лято от запалянковци, живеещи в Плевен. Те проведоха поредност от акции, с които възвърнаха няколко потънали в растителност и давност знакови места в парка, основани преди повече от половин век. Едно от тези знакови места беше Площадката на целувките. В акциите са взели участие близо 100 доброволци на възраст от 5 до 65 години .
Областният шеф Мирослав Петров е заречен поддръжка и подпомагане за новата самодейност на организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР