Неправилното паркиране във Видин отдавна се превърна в обичайна гледка.

...
Неправилното паркиране във Видин отдавна се превърна в обичайна гледка.
Коментари Харесай

Арабин в пустиня! Наглец паркира насред кръстовище във Видин, затрудни движението /снимки/

Неправилното паркиране във Видин от дълго време се трансформира в нормална панорама. Шофьор от града е решил да не прави изключение от правилото и е зарязал „ Фиат “-а си на кръстовище в града измежду бял ден. С постъпката си той е съумял да вбеси минаващите водачи, на които не им е останало друго, с изключение на да заобикалят безумно спряното возило, без да имат добра видимост.
Ядосан от наглото прекъсване на притежателя на „ Пунто “-то, негов съгражданин го е снимал и е качил фотосите в обществените мрежи за наставление. На фрагментите ясно се вижда, че лидерът не се е замислил дали оставеният посред кръстовището автомобил ще пречи на останалите участници в придвижването, а очевидно не го е интересувал и Законът за придвижване по пътищата, когато е трябвало да се запознае с него.
Под обявата се изляха куп мнения от възмутени поданици на града.
„ В целия град е по този начин, цялостно е с такива “, „ Той единствено за малко… “, „ Във Видин нищо не е обикновено “, разясниха те.
Видинчани се надяват съгражданите им, които трансфораха неправилното паркиране в града в всеобща процедура, да бъдат глобени с високи санкции от органите на реда, с цел да си вземат поука.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР