Неправилно спускане по водната пързалка е най-вероятната причина за нещастния

...
Неправилно спускане по водната пързалка е най-вероятната причина за нещастния
Коментари Харесай

Разследват трагичния инцидент в аквапарка в Приморско

Неправилно втурване по водната пързалка е най-вероятната причина за нещастния случай, при който е почина 18-годишен юноша, твърди шефът на аквапарка в Приморско.

Приморско

Полицията затвори атракционното заведение. От прокуратурата споделиха, че досега няма притеглен обвинен по случая. Според чиновници на аквапарка, момчетата не са изчакали служителя на пътеката.

Управителят Николай Михайлов сподели, че на всеки пост има охранител и че най-вероятно пързалката не е употребена съгласно напътствията.
Николай Михайлов, шеф: Неправилно втурване по пързалката от момчето, не знам от кое тъкмо момче, сега се води разследване. Има си чиновник, който разпорежда, само че доколкото разбрах, не е спазил инструцията на разпоредителя за вярно втурване, въобще не е изчакал чиновник. Доколкото разбрах, се е спуснал с главата напред.
В аквапарка има ограничавания за възрастта, килограмите и растежа. Николай Михайлов споделя, че до момента не са имали произшествия.

Според шефа здравната помощ е пристигнала в точния момент.
Николай Михайлов: Момчето дишаше, имаше пулс доколкото знам, беше живо.
От Прокуратурата в Бургас споделиха, че няма да бъде юридически втори полицейски оглед, само че назначават нова травматологична експертиза, която ще бъде подготвена най-рано на следващия ден.
 Аквапаркът в Приморско продължава да работи след нещастието със починало момче Аквапаркът в Приморско продължава да работи след нещастието със починало момче
18-годишен юноша почина на водна пързалка в Приморско. Момчето е от старозагорското село Кирилово и дружно с компания бил на отмора на морето. След...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР