Неправилно паркиралите коли се превръщат в бедствие за жителите на

...
Неправилно паркиралите коли се превръщат в бедствие за жителите на
Коментари Харесай

Врачани питат: В града гъмжи от неправилно паркирали, къде е полицай Пламен Дамянов?

Неправилно паркиралите коли се трансформират в злополучие за жителите на Враца, алармираха недоволни читатели на организация BulNews.
Нахални водачи стопират на неразрешени места, без да се съобразят с поставените пътни знаци. Изоставените леки коли са действителни спънки пред останалите съзнателни водачи и основават предпоставки за ПТП. Днес единствено за 10 минути екип на медията ни снима куп погрешно паркирани возила на разнообразни места в града.
По този мотив врачани питат къде е извънредно кардиналният и невиждано неподкупният служител на реда Пламен Дамянов от районното ръководство? Този чиновник на Министерство на вътрешните работи извършва ли съзнателно отговорностите си да управлява трафика и да не позволява сходни нарушавания? Има ли проблеми със зрението или от мързел не глобява десетките извършители по улиците на Враца? По време на дежурство следи ли за извършители на пътя или обгрижва непослушни ученички? През цялата си кариера в системата на Министерство на вътрешните работи написал ли е най-малко един фиш или акт на локална мутра или избира да мачка благи пенсионери?
Все въпроси, на които отговор би трябвало да даде шефът на полицията Янко Янколов.
Агенция BulNews стартира цивилен надзор над работата на служител на реда Пламен Дамянов и обществено ще демонстрира паркирали коли, чиито водачи не са санкционирани по време на неговите наряди. Така се надяваме той да се потвърди като героичен, безкористен чиновник на реда, на който няма да се постанова да изяснява пред работодателя си за какво гъмжи от погрешно спрени коли по улиците на Враца.
В последна сметка Пламен Дамянов е време да проумее, че обществото в регионалния град не е същото като в родния му Криводол…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР