Неправилно и нагло паркиране запуши пешеходна пътека в Самоков. Снимки

...
Неправилно и нагло паркиране запуши пешеходна пътека в Самоков. Снимки
Коментари Харесай

Луксозни джипове и бусове задръстиха улицата пред дома на щерката на Бат Сали

Неправилно и безочливо паркиране запуши пешеходна пътека в Самоков. Снимки с безобразно зарязаните коли върху зебрата ни изпрати нашият четец Димитър Димитров, оповестява в. „ Вяра ”. „ Снимките са от центъра на Самоков, на кръстовището на ул. „ Търговска “ и ул. „ Житна чаршия “, тъкмо пред къщата, в която живее дъщерята на депутата Александър Методиев, прочут като Бат Сали. Това е едно от най-натоварените кръстовища в града”, написа самоковецът.

Хората са безапелационни, че този метод на паркиране е всекидневно събитие в този регион. „ Бусовете и първокласните джипове на депутата и неговите наследници безочливо се паркират непосредствено върху пешеходната пътека, освен това по дължина, с цел да бъде комфортно на водачите им да слязат от тях тъкмо пред къщата, в която живеят”, настояват те.

"Нито пешеходците могат да минават, нито колите имат видимост да пресекат ул. „ Търговска “, която е с най-големия трафик на придвижване в града”, описват самоковци. Според хората чиновниците на КАТ знаят кой живее в тази къща и кой „ паркира “ по този начин, само че усърдно заобикалят региона отдалеко или гледат в друга посока.

„ Можете да попитате какъв брой фиша са създали катаджиите на въпросните водачи. Ако не – в този момент могат да видят номерата на бусовете, въпреки че и без фотоси те ги познават доста добре”, споделиха читатели на вестника.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР