Неправилно движещ се автомобил удари полицейска патрулка в Добрич, пиян

...
Неправилно движещ се автомобил удари полицейска патрулка в Добрич, пиян
Коментари Харесай

Пиян шофьор забърса патрулка в Добрич

Неправилно движещ се автомобил удари полицейска патрулка в Добрич, пийнал водач охлузи служебна кола на Министерство на вътрешните работи, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

На 20 ноември, към 18:10 часа е получено известие за зародило пътнотранспортно произшествие по бул. „ Добруджа “. Установено е, че лек автомобил „ Ауди “, ръководен от 37-годишен мъж, при излизане от местен път минава през пътното платно, тревната повърхност и навлиза във второто пътно платно, при което е ударен странично от патрулен автомобил на Областната дирекция на МВР-Добрич. Вследствие на случая водачите и пасажерите в автомобила са прегледани и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота. По двата автомобила са нанесени обилни материални вреди. Двамата водачи са с негативни проби за приложимост на алкохол. По случая е формирано следствено дело.

На 20 ноември, към 20:20 часа е получено известие за породи пътен случай с материални вреди по ул. „ П. Хитов “. Лек автомобил „ Фолксваген “, ръководен от 30-годишен мъж, навлиза в неразрешена посока на придвижване по улицата и прохлузва длъжностен автомобил „ Шкода “ на Областната дирекция на МВР-Добрич. При осъществената инспекция на 30-годишният лидера за приложимост на алкохол, цифровата индикация регистрира съществуването на 2,35 промила. Задържан е за период от 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР