Непозната булка е на късмет, казват старите хора. Ако са

...
Непозната булка е на късмет, казват старите хора. Ако са
Коментари Харесай

Булка носи късмет на ЦСКА 1948 за новия сезон

Непозната младоженка е на шанс, споделят старите хора. Ако са прави, ЦСКА 1948 ще направи страховит сезон във " В " група. Булка даде сигнал на днешната контрола на " алените " против Академик Свищов.

Галя и Кристо подвигаха женитба в ресторанта на стадиона в Герман. Булката се оказа луда фенка на ЦСКА и изиска да се снима с играчите. Както му е редът, тя направи първия удар в контролата. Други сватбари вееха българското знаме по същото време.

Публиката, която очевидно пораства с всяка контрола при цена на билета от 5 лв., приветства бурно младото семейство. Куп посетители на сватбата също извадиха телефоните, с цел да снимат готиното събитие. Част от децата на тържеството пък се причислиха към " алените " ентусиасти.

Иначе мачът приключи 1:1. Треньорът Валентин Илиев пусна играчи, които очевидно ще са запаси през новия сезон, включи се и юношата на Славия Христо Бангеев, който е на проби. Кирил Котев даже не се съблече по екип, а наблюдаваше в профил. 

Петър Петров откри за гостите от Свищов, Спас Спасов изравни за ЦСКА 1948 след доста хубава офанзива. Появата в игра на Калоян Стоянов, Йоан Маринов и Георги Младенов очевидно раздвижи играта. Калоян удари греда след застрашителен удар, имаше и няколко други пропуща.

В ЦСКА 1948 останаха очаровани от гостите, които пътуваха близо 7 часа от Свищов с коли и бусче на общината. В отбора от северозападната " В " група симпатизират на ЦСКА 1948 и затова пожелаха да създадат мач. Те поканиха " армейците " за реванш в Свищов. При първа опция отборът на Вальо Илиев ще се отзове.

Следващата контрола на ЦСКА 1948 е с Ботев Ихтиман в сряда от 10,30 ч. сутринта още веднъж в Герман. В събота тимът завършва подготовка с посещение на Миньор в Перник, което ще послужи и като показване на локалния отбор пред вярната си аудитория. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР