Непознат осакати участничка в конкурс за красота веднага след шоуто,

...
Непознат осакати участничка в конкурс за красота веднага след шоуто,
Коментари Харесай

Финалистка на конкурс за миски намрази лицето си след шоуто, защото.. СНИМКИ

Непознат осакати участничка в конкурс за хубост незабавно след шоуто, като счупи носа й. Сега младата жена е уплашена, депресирана и се усеща грозна. Тя ще се нуждае от интервенция на носа.

27-годишната англичанка Ема Кларк oт Саут Шийлдс се прибирала с майка си и вуйна си от конкурс за хубост, където стигнала до финалите, написа Metro. Тя обаче не съумяла да се радва дълго. Когато слезли от влака, към тях се появил чужд, който доста агресирал.


Мъжът се опитал да стартира диалог с Ема, след което я нападнал с юмруци, съборил я и почнал брутално да я бие. Момичето даже нямало време да се възвърне и тогава схванало, че лежи на земята в кръв. Тогава майка й побързала да й помогне като се пробвала да разкара изверга. Лелята на Ема от своя страна сграбчила телефона, с цел да се обади в полицията. Това изплашило нападателя и той избягал.

Носът на Ема в този момент е строшен в този момент. Момичето се опасява да си показа какво е щяло да стане, в случай че е била сама. Участничката в конкурс за хубост страда от болежка, опасява се да излезе на открито и да се огледа в огледалото. Ема се усеща грозна и в действителност се надява на помощта на лекарите. По съмнение за нахлуване полицията арестува 55-годишен мъж, следствието продължава.

"От една страна желая хората да видят какво е направил. От друга - не желая да излизам по този начин. <...> Чувствам се грозна, празна съм. Надявам се лекарите да ми оказват помощ. На процедура в този момент не мога да вдишвам през носа ", сподели тя.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР