Непознат мъж живя няколко дни в гардероба на студентка от

...
Непознат мъж живя няколко дни в гардероба на студентка от
Коментари Харесай

Студентка намери в гардероба си нещо ужасяващо

Непознат мъж живя няколко дни в дрешника на студентка от Северна Каролина, а тя от самото начало си мислела, че в него има фантом, оповестява Fox 8.

От известно време Мади почнала да вижда, че някои неща от дрешника й изчезват. Късите панталонки и спортните екипи й почнали мистериозно да изчезват от шкафа и да се озовават в банята. А по стените на помещението имало отпечатъци от нечии ръце.

В събота Манди най-накрая разгадала мистерията. „ Нещо издрънча в шкафа, като че ли вътре се е промъкнал енот. Веднага попитах: „ Има ли някой там ”. В отговор чух: „ Ох, споделям се Дрю ” ", споделя студентката.

„ Отворих вратата на дрешника и го видях. Той стоеше пред мен, облечен с моите облекла. До него имаше чанта, цялостна с мои неща ”, прибавя Мади. Изплашеното момиче незабавно позвънило на приятеля си. А до момента в който чакала помощ, завързала диалог с натрапника. Докато тя го разпитвала, Дрю пробвал шапките й и се оглеждал в огледалото на банята.

„ Много си блага, може ли да те прегърна? ”, попитал той. Но момичето не му разрешило да го приближи. Пристигналите на място служители на реда са арестували мъжа – 30-годишния Андрю Свофорд. В момента младият мъж се намира в ареста. Наложена му е гаранция в размер на 26 000 $. А Мади пробва да откри по какъв начин непознатият се е намъкнал в квартирата й.

Превод: БЛИЦ

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР