Неповторимата българска актриса Стоянка Мутафова ще чества 70 години на

...
Неповторимата българска актриса Стоянка Мутафова ще чества 70 години на
Коментари Харесай

Стоянка Мутафова отбелязва 70 години на сцената със спектакъл–юбилей

Неповторимата българска актриса Стоянка Мутафова ще празнува 70 години на сцената със специфичен спектакъл–юбилей. “Г-жа Стихийно злополучие ”, която през днешния ден навършва 97 години, ще застане под светлините на прожекторите от 19.30 часа в зала 1 на НДК.

На сцената ще стъпят още доста нейни другари и сътрудници, с цел да я уважат и поздравят. Очаква се празникът да споделят едни от най-големите звезди на родната театрална и музикална сцена.

Сред тях ще са Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Мария Сапунджиева, Виктор Калев, Любо Нейков, Ненчо Илчев, Албена Павлова, „ Тоника Домини “ и още от най-големите звезди на родната театрална и музикална сцена. Водещи на събитието ще бъдат актьорите Аня Пенчева и Кирил Ефремов.

Билетите за спектакъла в зала 1 НДК са изцяло разпродадени, само че е оповестена и втора дата – 12 март.

„ Кралицата на българската комедия “, както я разказва Ройтерс, има в актива си богата палитра от функции. Тя е един от създателите на Държавния язвителен спектакъл “Алеко Константинов ”, където работи от 1956 година Щом стъпи на сцената магнетичната актриса приковава вниманието на публиката “на мига ” и справедливо печели любовта й – и в театъра и на екрана.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР