Непоносимата болка от разбитото сърце е такава, която повечето хора

...
Непоносимата болка от разбитото сърце е такава, която повечето хора
Коментари Харесай

Зодиите, които обичат да преживяват отново болката от разбитото сърце

Непоносимата болежка от разрушеното сърце е такава, която множеството хора желаят да изтръгнат от себе си един път вечно. И въпреки всичко част от тях желаят да я изпитват още веднъж и още веднъж, въпреки да не си го признават. Те не желаят раните, които са получили, да заздравеят, тъй като посредством тях усещат нещо, което ги свързва с някогашния им.

Колкото и нереално да ви се коства, този противен миг им носи мемоари и ги зарежда. Те се връщат обратно към моментите, когато са били щастливи и на гребена на любовната вълна.

Има някои зодиакални знаци, които са същински мазохисти по въпросите на сърцето. Това е по този начин, тъй като обичат да преживеят още веднъж болката  от разрушеното сърце. Те изпитват това неприятно възприятие непрекъснато, само че нямат нищо срещу това.

Ето и кои са тези зодии:

Водолей

Водолей е звезден знак, който нормално премисля нещата, в това число възприятията си. Често има разлики в това какво усещат влюбените в този въздушен знак и метода, по който се усеща Водолеят в реалност. Това ги прави тревожни и склонни да изпитват уязвимост. Те просто усещат сърдечна болежка заради неизпълнени упования. Водолеите са горди създания, които обичат да преживеят още веднъж болката и да я употребяват. Те желаят по този метод да не не помнят за риска, който По този метод няма да позволен една неточност два пъти и ще се предпазят от разрушеното сърце. Представителите на тази зодия са на мнение, че е по-добре да изживеят неуспеха на остарялата обич няколко пъти. За тях е по-лошо да бъдат част от няколко провалени връзки.

Близнаци

Близнаците се усещат много подценявани, когато любовникът не им отвръща на вложените усеща. Така те си припомнят за болката, която са изпитали, когато предлагането им е било отхвърлено. Те употребяват тези усеща на болежка, с цел да разпалят огъня в себе си и да го насочат към целенасочени неща. Едно от тях би било да предизвикват личните си упоритости. Неуспехите в любовта при зодия Близнаци могат да отворят по-добри хоризонти в работата. Затова те постоянно си напомнят болката от отхвърлянето.

Везни

Един от знаците, който е най-вероятно да изпита несподелена обич, е Везни. Те одобряват сърдечните терзания съществено и е постоянно срещано при тях. Те лекуват болката от несподелената обич сходно на разлъка и с доста сълзи. Те не всеки път признават възприятията си на индивида, който са харесали. Така че болката е техният личен метод да запазят трагичната си любовна история жива. Те биха изпаднали в сериозна меланхолия, в случай че схванат, че възприятията, който имат към даден човек. не са споделени и от него. Със сигурност ще се затворят в себе си, без да споделят тъгата си и ще мислят за това, което се е случило.

Рак

Ракът има ежедневния табиет да мечтае и от време на време основава разнообразни мечти и обстановки. Най-често в тях проливат една-две сълза поради разрушеното сърце, преди да побеждават. Накрая. Въпреки че това упражнение употребява личното им въображение, от време на време възприятията се претърпяват най-добре, когато са същински. Тук става въпрос за сътрудници от действителния свят, които са обичали и изгубили. Спомените идват един след различен, само че постоянно най- ясният е този, който ги е наранил най-вече.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР