Непоказван досега видеозапис представя от нов ъгъл сбиването в магазин

...
Непоказван досега видеозапис представя от нов ъгъл сбиването в магазин
Коментари Харесай

Непоказвано ВИДЕО от боя в Габрово, вижте наистина какво е станало

Непоказван до момента видеозапис показва от нов ъгъл сбиването в магазин в Габрово, което докара до митинги и вълнения през последните дни. Кадрите са запечатали спора от началото до края му, както и функциите на всеки един от участниците, заяви dir.bg.

Видеото беше публикувано във Facebook с изказванието, че потвърждава непорочност на ромите. Внимателен обзор на 8-минутния запис обаче оставя спорни усещания, които по-скоро биха задълбочили разногласията, в сравнение с да ги решат изрично.

Напрежението по случая ескалира в вълнения в Габрово, които постановиха интервенция на място на вицепремиера и някогашен кмет на града Томислав Дончев. Стигна се до такава степен, че оставка подаде локалният началник на полицията Борислав Бончев.

"Изключвам тези, които подклаждат протичащото се в Габрово. Имам основателни искания към шефа на полицията, на дирекцията там. За мен оставката или поемането на отговорност на този шеф би трябвало да е реалност ", разяснява Борисов и добави, че полицията е точно поради това - да не позволява сходни конфликти и напрежение.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР