Неподвижен мъж, проснат по очи на земята, шокира минувачи на

...
Неподвижен мъж, проснат по очи на земята, шокира минувачи на
Коментари Харесай

Шокираща гледка стряска минувачи на софийски площад

Неподвижен мъж, прострян по очи на земята, шокира минувачи на столичния площад " Възраждане ". Това заяви свидетел в обществените мрежи, видя БЛИЦ. Първоначално всеки, който се натъкне на сходна картина, взема решение, че индивидът е умрял. Впоследствие обаче от мненията по-долу излиза наяве, че това е мъж от ромски генезис, който се е напил до безпаметност и е в несвяст. Предполага се, че мъжът е скитник.

Снимката провокира и засилена полемика на по-глобална и огромна тематика по отношение на метода на живот.

Първата група са тези, които съжаляват мъжа, защото е скитник. " Това е подигравка с човешкото проваляне. Те са задоволително осъдени.Само за миг си показа, че вместо комфортното си легло би трябвало да спиш непосредствено на цимента...примерно ", написа В. Атанасов.

Други пък укоряват пиянството, пропадналия живот и неналичието на упоритост като да вземем за пример Г. Симов, който написа: " Само за миг си показа какъв брой доста хора от провинцията идват и работят, живеят чартърен и се оправят с живота...Освен в случай че не е вманиачен или неработоспособен няма опрощение за метода му на живот, а множеството не са нито луди нито инвалиди ".

Третите пък гледат по-забавно на нещата и просто се подиграват със обстановката с думи като: " тоя е обедвал много съществено " и " най-малко е облечен, няма да простине...... ".


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР