Неподозирани възможности на човешката ДНК откриха учени в три различни

...
Неподозирани възможности на човешката ДНК откриха учени в три различни
Коментари Харесай

Учените откриха неподозирани възможности на човешката ДНК

Неподозирани благоприятни условия на човешката ДНК откриха учени в три разнообразни изследвания.

Установено е, че човешката ДНК се въздейства от страстите.

В първото изследване човешка ДНК, запечатана в резервоар, била сложена до изпитвания индивид. След това учените дали на участниците прочувствен тласък и тези страсти оказали въздействие върху намиращата се в запечатания резервоар ДНК. При негативни страсти тя се стегнала, а при позитивни страсти се отпуснала.

Това значи, че човешките страсти могат да оформят света към нас. Не единствено нашите мисли и усеща към света, само че и самият свят, показва вестник Стандарт.

Във второто изследване учените взети от участниците бели кръвни телца с ДНК. Те сложили белите кръвни телца в друго помещение от това на участниците.

След това им посочили видеоклип, който генерирал в тях разнообразни страсти. Белите кръвни телца и ДНК-пробата в другата стая реагирали и на тази прочувствена смяна. В същия миг ДНК посочила идентични отговори. Не е имало никакво закъснение или време за предаване. Промените в ДНК ставали в цялостен синхрон с прочувствените промени на участниците.

След това учените желали да ревизират до каква степен могат да доведат опита и отдалечили участниците от ДНК-пробата.

Но даже и на 50 километра разстояние резултатите били същите – ДНК се променяла по едно и също време с участника – без никакво забавяне във времето.

При трето изследване учените следили въздействието на ДНК върху нашия физически свят. Те опитали с фотоните, които оформят света към нас и ги поставили във вакуум, където техните места били изцяло инцидентни.

След това учените вмъкнали и човешка ДНК и открили, че фотоните почнали да следват геометрията на човешката ДНК. Това значи, че човешката ДНК може да оформя държанието на светлинните фотони, които сформират света край нас.

Изводите от изследването са зашеметяващи. Първото изследване демонстрира, че човешките страсти оказват въздействия, които не се подчиняват на стандартните закони на физиката. Второто проучване демонстрира, че ДНК и участникът реагират по едно и също време - ДНК комуникира с индивида отвън пространството и времето.

Третото изследване удостоверява, че ДНК образува фотоните, а дружно с тях обкръжаващата ни среда.

Така учените стигат до извода, че човешките страсти въздействат на нашата ДНК, а нашата ДНК оформя свят към нас. Тоест нашите страсти могат физически да трансформират света към нас. Така излиза наяве, че хората освен могат да управляват света, само че и да го трансформират.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР