Непобеждавания шампион в леката категория на UFC Хабиб Нурмагомедов завърши

...
Непобеждавания шампион в леката категория на UFC Хабиб Нурмагомедов завърши
Коментари Харесай

Нурмагомедов за боя след UFC 229: Дълбоко в себе си вярвам, че беше грешка

Непобеждавания първенец в леката категория на UFC Хабиб Нурмагомедов приключи посредством събмишън ММА мегазвездата Конър Макгрегър на 6 октомври. Техният мач докара до рекорден брой пей-пър-вю закупувания за организацията UFC.

След успеха, пристигнала в четвъртия рунд, Нурмагомедов скочи от осмоъгълника и започва пердах сред двата лагера. Атлетическата Комисия на щата Невада стартира следствие по случая и е запорирала приходите, които Хабиб трябваше да получи. Изслушването му ще бъде на 24 октомври, с цел да се реши по какъв начин тъкмо двамата бойци би трябвало да бъдат осъдени.

Говорейки пред съветски медии в скорошно изявление, Нурмагомедов призна, че скокът от клетката и атакуването на ъгъла на Макгрегър евентуално не е било добре премислено решение. Вижте какви бяха думите на „ Орела”:

„ Смятам, че всеки може да допусне неточност, само че аз нямам това право към този момент. Дълбоко вътре в себе си знам, че това беше неточност. Каквото и да се случи, не би трябвало да се държим като тях. Въпреки това желаех да им дам да схванат... Не знам. Имам спорни мисли по случая, само че по-скоро чувствам, че това беше грешка” приключи първенецът в леката категория на UFC.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР