Непобеденият шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов твърди, че окончателно

...
Непобеденият шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов твърди, че окончателно
Коментари Харесай

Хабиб: Приключих с ММА, отдавам се на овце и крави

Непобеденият първенец в лека категория Хабиб Нурмагомедов твърди, че дефинитивно е завършил с ММА. 32-годишният войник победи Джъстин Гейджи в края на предишния месец в Абу Даби и усили статистиката си на 29-0 в ММА. " The Eagle " остана първенец в лека категория, тъй като Дейна Уайт е уверен, че той ще се върне, с цел да търси 30-0 в ММА.
Това обаче няма да се случи, тъй като Хабиб е решен да приключи своето обучение и да се отдаде на животните в своята плантация. Той завоюва доста пари за малко време и има вяра, че е постигнал всичко, което е желал в бойните спортове. Ето какво показа Хабиб в изявление за Rt Sport:
View this post on Instagram

“Може да се биеш до 40-годишна възраст, само че би трябвало да има цел. Моята цел беше да стигна до върха и го направих. Нямам различен интерес в ММА. Следващата година ще завърша моето обучение. Искам да отделя повече време за учене и да завърша магистратура.

Купил съм овце, имам податливост да се занимавам с фермата си. Бих желал да се развъртвам малко в тази област. Имам бик, телета и крави. Бих желал да вземам участие в неща, в които мога да донеса изгода. Не е нужно да е в политика. В момента мога да донеса изгода, без да съм политик и това ми стига.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР