Непобеденият шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов няма интерес за

...
Непобеденият шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов няма интерес за
Коментари Харесай

Хабиб Нурмагомедов: Ще е проблем, ако Дейна ми предложи $100 милиона

Непобеденият първенец в лека категория Хабиб Нурмагомедов няма интерес за реванш с Конър Макгрегър и Дъстин Порие. " The Eagle " даде конференция в Москва, на която разгласи стартирането на своята ММА организация. Преди няколко дни той даде 1 милион за GFC, която реши да преименува на EFC.

Нурмагомедов разкри, че ще се срещне с Дейна Уайт в края на идващия месец в Абу Даби. Двамата ще приказват за неговото бъдеще, а Хабиб чака Дейна Уайт да му предложи пари. Ето какво показа Хабиб пред съветските медии:

“С Дейна Уайт ще се срещнем в Абу Даби след UFC 257 през януари. Мисля, че той ще ми предложи пари. Защо да върша реванш с Конър Макгрегър и Дъстин Порие? Успях да удуша и двамата. Защо да има реванш? Да, бих се бил, само че единствено за пари. Няма интерес в такива срещи от позиция на спорта.
View this post on Instagram

И двамата бяха първенци, които аз удуших и те ми се предадоха. Един кон не се състезава против магарета. Тези магарета даже не вземат участие в надпреварите на конете. Нямам интерес в тези противници.

Представете си, че UFC предложат 100 милиона $. Това ще е проблем. От позиция на спорта нямам интерес. Много хора питат за мое завръщане. Към момента нямам такива проекти.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР