Непобеденият на боксовия ринг Флойд Мейуедър (50 мача, 50 победи,

...
Непобеденият на боксовия ринг Флойд Мейуедър (50 мача, 50 победи,
Коментари Харесай

Флойд Мейуедър се пробва в ММА-я. Съперникът му е от Япония

Непобеденият на боксовия кръг Флойд Мейуедър (50 мача, 50 победи, 27 с нокаут) ще се преквалифицира в ММА войник. Американецът даже към този момент е насрочил първия си мач.

В последния ден на 2018 година - 31 декември, американецът ще се качи в осмоъгълника за първи път, с цел да се изправи против 20-годишния Теншин Насукава. Мачът ще се играе в Япония, в зала " Саитама Арена ", която събира 37 000 фенове.



Мейуедър удостовери новината, а до дни се чака да станат ясни детайлностите - в коя категория, какъв брой рунда и по какви правила ще се организира мачът.

" Исках да направя нещо друго и да покажа уменията си отвън Съединени американски щати. В родината ми са били всичките ми 50 мача. Сега желая да покажа на какво съм кадърен и на останалия свят. Нямам самообладание мачът да пристигна! ", съобщи някогашният боксьор.
Мейуедър дебютира в ММА против 300 млн. $ Американският боксьор търси нови провокации
Насукава е една от звездите на ММА-я в Япония. Той има 27 победи в 27 мача, 24 от тях с нокаут.

" Беше изненадваща покана, само че одобрих без да се двоумя. Опонентът ми е по-висок, само че мисля, че мога да го ударя. Ще бъде значим миг в живота ми, само че се надявам, че ще запиша името си в историята ", показа Насукава.

Мейудър има опит в боевете с първенци по смесени бойни изкуства. През 2017 година той победи Конър МакГрегър, само че в боксов дуел.
Мейуедър натупа МакГрегър на лична територия (ГАЛЕРИЯ) Съдията постави завършек на мача в 10-ия рунд
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР