Непълнолетен извършител на кражба на лек автомобил е причинил пътнотранспортно

...
Непълнолетен извършител на кражба на лек автомобил е причинил пътнотранспортно
Коментари Харесай

17-годишен взе колата на приятел без да пита и предизвика катастрофа в Нови пазар

Непълнолетен причинител на кражба на лек автомобил е предизвикал пътнотранспортно произшествие с материални вреди в Нови пазар , оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Работата по случая почнала откакто към 23 часа на 9 ноември, покрай ул. " Плиска " в града зародил пътен случай сред два леки автомобила, с шуменска и добричка регистрация - лидерът на първата кола напуснал мястото на произшествието. След бързи дейности на полицията той бил открит и арестуван - 17-годишен локален гражданин.

В хода на работата станало ясно, че малко преди този момент младежът бил на посетители на собствен прочут, взел ключовете за лекия му автомобил без да го уведоми и си тръгнал с колата, предизвикал пътния случай и напуснал местопроизшествието .

Съставени са му 4 акта за открити административни нарушавания - че кара недееспособен и без светлини, че е предизвикал злополука, откакто не е съобразил скоростта си и че е предизвикал случай. За незаконно отнетия автомобил е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.
 Непълнолетен катастрофира с краден автомобил в Пловдивско, по-късно избяга
Непълнолетен катастрофира с краден автомобил в Пловдивско, по-късно избяга

Извършителят е 17-годишно момче
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР