Неотдавнашно изследване показа, че жените се извиняват по-често от мъжете.

...
Неотдавнашно изследване показа, че жените се извиняват по-често от мъжете.
Коментари Харесай

8 неща, за които никоя жена не трябва да се извинява

Неотдавнашно проучване сподели, че дамите се извиняват по-често от мъжете. И не тъй като са по-възпитани. Работата е там, че обществото десетилетия наред насажда възприятие за виновност за това, че въобще дамите имат мнение, стремежи или потребности, написа iwoman.bg. Но това не трябва да продължава. Ето защо дамите не би трябвало да се извиняват съгласно психолога Дебра Смуз.

1. Любовният ви статус

Да сте свободна, влюбена, в отворена връзка, омъжена... всичко това е вашият заслужен избор. Какъвто и да е статусът ви във Фейсбук, вашата персона не се дефинира от обстановката ви на персоналния фронт. Не е значимо кой какво мисли по въпроса. Животът е ваш, а не на майка ви или на приятелките, които все "знаят " по какъв начин би трябвало да бъдат нещата.

2. Начинът, по който употребявате матката си

Да раждате или не, какъв брой постоянно, какъв брой пъти – това е единствено и само ваше решение.

3. Как си възпитавате децата

Вие сте съвършена майка или скрито изяждате шоколада на детето си? Който и метод на образование да сте избрала, това е единствено ваш избор. Няма определение за "истинска майка ", вие сте такава, каквато сте.

4. Колко постоянно вършиме секс

Колкото ви устройва – толкоз! Не вършиме секс без да имате предпочитание - това вреди на душeвността и връзките ви.

5. Колко сте сполучливи

Вече сте над 30, а още не можете да се похвалите с висока заплата? Или просто сте избрала да сте стопанка? Последното несъмнено изисква доста повече качества и капацитет, в сравнение с мнозина могат да си показват. С каквото и да се занимавате, колкото и пари да печелите, работата не е значима единствено за вас, само че и за цялото общество. Опитите да стигнете до триумф, чието значение е заложено от други хора, няма да доведат до нищо положително. Може да почувствате моментна горделивост, само че по-късно бързо ще настъпи отчаяние, тъй като душата ви не е там.

6. Дали се гримирате или не

Вярвате в естествената хубост или предпочитате ослепителен и предизвикален грим – изборът е ваш. Важното е да сте сигурна в избора си и да не се чувствате длъжна да обяснявате за какво вършиме или не обещано нещо.

7. Начинът, по който се обличате

Вашето персонално чувство е най-хубавият ориентир. Изборът на облеклата се отразява на самочувствието ви. Забравете за фразата: "Жена на твоята възраст не би трябвало да се облича по този начин... "

8. За това по какъв начин наподобява тялото ви

Може да се гордеете с плочките на корема си или с обилните си бедра. Каквото и да демонстрира кантарът, който и номер облекла да носите, това не дефинира вашата персона. Никой няма право да ви осъжда за това по какъв начин изглеждате по бански или без него. Важно е единствено дали ви е удобно в него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР