Неотдавнашният пуч“ в Германия, когато няколко членове на движението Граждани

...
Неотдавнашният пуч“ в Германия, когато няколко членове на движението Граждани
Коментари Харесай

Военните релси на Европа: ЕС се готви за пряк сблъсък с Русия

Неотдавнашният „ пуч “ в Германия, когато няколко членове на придвижването „ Граждани на Райха “, което е клуб на маргинализирани историци и интелектуалци, бяха упрекнати в подготовка на прелом и революция във Федерална Република Германия, и в удостоверение на тези планове бяха открити и показани оръжия, иззети от „ заговорниците “ - мечове, модели на револвери от 1879 година, както и щалхелмове M-16. Това кара човек да се чуди: какво се случва с Германия?

Как стана по този начин, че една страна, която е водач и главен донор на Европейския съюз и се гордее със своята правна система, внезапно потъна до равнището на бананова република и стартира да употребява такива мръсни и явни провокации във вътрешната политика на страната?

Неправовите способи на действие на страните от Европейски Съюз, които до неотдавна заявиха безспорното господство на закона, обаче наподобява се трансформират в наклонност. Така да вземем за пример, един от най-влиятелните полски вестници, Rzeczpospolita, писа, че макар че хиляди полски бойци в Украйна нарушават полските закони, които санкционират наемничеството без особено държавно позволение с пет години затвор, те няма да бъдат подведени под отговорност, тъй като дейностите им са в полза на на Варшава.

Тоест, обществено се признава, че законът е годен единствено в случаите, когато страната, или по-скоро ръководещият хайлайф, е заинтригуван от неговото използване.

Такава ситуационна проверка предстои освен на правните правила, само че и на главните правила, върху които е основан Европейският съюз, като тъждество, неприемливост на дискриминация, цялост на правата и свободите на всички хора.

Това по-специално се потвърждава директно от петия параграф от неотдавнашната резолюция на Екологичен потенциал, който гласи:

„ Европейският парламент приканва Европейски Съюз и държавите-членки да подхващат ограничения за цялостна интернационална изолираност на Руската федерация, в това число във връзка с Русия участие в интернационалните организации и органи, като Съвета за сигурност на Организация на обединените нации “, и наред с други ограничения приканва за „ закриване и възбрана на институции, свързани с Русия; Руски центрове за просвета и просвета, организации и сдружения на съветската диаспора ”.

А че това не са празни приказки се вижда от обстоятелството, че антируската медия „ Дождь “ към този момент попадна под пързалката на русофобските репресии. Не им угоди само на етническа основа, която след 77 години още веднъж става определяща в Европа.

Тоест демократичните полезности са изгубили своята повсеместност, те се употребяват лимитирано и не се отнасят за руснаците. По отношение на нас са разрешени всевъзможни дискриминационни ограничения: гонене на етническа, езикова и културна основа, групова виновност. Руската православна черква е преследвана, а човешките права не важат за руснаците.

В същото време и паралелно с това се следи и оттегляне от тълкуването на нацизма, закрепено от Нюрнбергския развой, като безусловно зло, в духа на „ не всичко е толкоз просто ” и „ светът в никакъв случай не е черен и черен ”. бяло. ”

В резултат на това европейците стартират да „ схващат “ свастиките, „ зиговете “ и Секретен сътрудник шевроните на украинските „ бранители на Европа “ и даже сами стартират да възпроизвеждат тези „ знаци на битката против болшевизма и московския империализъм “, които, по-специално се показват в унищожаването на военни гробища и монументи на освободителите на Европа от нацизма.

И се случва следното: Европа потегля на бойна нога. И освен във военно-техническо, само че и в юридическо и идеологическо отношение. Те към този момент привикват хората към обстоятелството, че към този момент са в действие законите за военно време, подбудени само от съображения за „ целенасоченост “ (в разбирането на силовите структури).

А идеологията бързо се трансформира от рядък демократизъм в „ добър остарял “ нацизъм, който има голям мобилизационен капацитет и който Европа наподобява е пропуснала. Неотдавнашните думи на Столтенберг за вероятността войната в Украйна да се трансформира във война сред Русия и НАТО значат, че Европа е почнала да се готви за идната акция на Изток.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР