Неотдавнашният макроикономически климат предизвика загриженост сред финансовите експерти и опитните

...
Неотдавнашният макроикономически климат предизвика загриженост сред финансовите експерти и опитните
Коментари Харесай

Мечият пазар идва за традиционните пазари – В безопасност ли са криптовалутите?

Неотдавнашният макроикономически климат провокира угриженост измежду финансовите специалисти и опитните вложители, защото през последните седмици няколко банкови колоса се сринаха.

Това усили риска от мечи пазар, който може да бъде най-тежкият от десетилетия насам.

Според графика, оповестена от неизвестен финансов анализатор, наименуван, вероятността за пораждане на мечи пазар по модела, основан на 20-периодна пълзяща междинна, понастоящем е 0.8 пункта.

Това равнище на възможност е най-високото от 50-те години на предишния век, когато вероятността за мечи пазар в един миг е била почти 0.75.

Графиката демонстрира, че това равнище на възможност за мечи пазар е достигано чак през далечните 70-те години на предишния век.

Експерти, като да вземем за пример основният пазарен пълководец на InTheMoneyStocks.com, Гарет Солоуей, поучават вложителите да. Солоуей предвижда спад на пазара на акции и други активи в близко бъдеще, откакто Федералният запас на Съединени американски щати разгласи и криза, която той дефинира като (представена по-меко).

От друга страна, при нетрадиционните активи като Биткойн , мечият пазар наподобява публично завършил. Водещият децентрализиран финансов актив записва четири поредни месеца на затваряне с бича нотка, като на 28 април се видяха няколко зелени свещи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР