Неотдавнашните срещу цивилни сгради в Газа може да бъдат класифицирани

...
Неотдавнашните срещу цивилни сгради в Газа може да бъдат класифицирани
Коментари Харесай

ООН няма доказателства, че обстреляните в Газа сгради са ползвани за военни цели

Неотдавнашните против цивилни здания в Газа може да бъдат класифицирани като военни закононарушения, предизвести висшият представител на Организация на обединените нации по правата на индивида, предава Агенция Франс Прес. Тя добави, че не е видяла доказателства, че атакуваните здания са били употребявани за военни цели.
" Ако се откри, че е имало безразборни и несъразмерни удари против цивилни лица и обекти, такива набези могат да съставляват военни закононарушения ", съобщи на особено съвещание на Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида.
 Израел преценя изискванията за прекъсване ударите против Газа Израел преценя изискванията за прекъсване ударите против Газа
Израел преценя дали изискванията са подобаващи за прекъсване на въздушната му акция против палестинските екстремисти в Газа, само че се готви з...
„ Въпреки изказванията на Израел, че доста от тези здания са приютили въоръжени групи или са били употребявани за военни цели, ние не сме виждали доказателства за това ", сподели тя. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР