Неотдавнашните данни от Glassnode, които показват, че дългосрочните притежатели на

...
Неотдавнашните данни от Glassnode, които показват, че дългосрочните притежатели на
Коментари Харесай

Дългосрочните притежатели на Биткойн са натрупали над 70,000 BTC след спада

Неотдавнашните данни от Glassnode, които демонстрират, че дълготрайните притежатели на Биткойн са възобновили натрупването на акции, добавяйки към 70,000 BTC към портфейлите си от дъното на цикъла, допускат няколко забавни трендове за близкото бъдеще на Биткойн.

Първо, фактът, че дълготрайните притежатели получават Биткойн на този стадий от пазарния цикъл, е забележителен. Традиционно тези вложители са известни с това, че продават по време на пиковите цени, което демонстрира тяхната убеденост в дълготрайния капацитет на Биткойн .

Тяхната покупателна интензивност, съвпадаща със стабилизирането на Биткойн към $60,000, допуска, че те виждат стойност в придобиването на повече BTC на това ценово ниво. Това може да се пояснява като бичи сигнал, защото демонстрира увереност измежду дълготрайните притежатели, че цената на Биткойн ще нарастне още повече в бъдеще.

На второ място, когато се съпостави с историческото държание на дълготрайните и краткосрочните притежатели по време на сходни етапи, тази наклонност може да даде спомагателни наблюдения.

В исторически проект дълготрайните притежатели са склонни да акумулират Биткойн през интервали на консолидация или промяна на цените, разглеждайки тези етапи като благоприятни условия за придобиване на повече притежания на удобни цени. От друга страна, краткосрочните притежатели, които е по-вероятно да се занимават с дейна търговия, могат да приберат облаги или да понижат експозицията си към флагманската криптовалута през интервали на бързо повишаване на цените.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР